прошиваєм тюнера самі - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 16:54
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: admin, Vent 
Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Супутникове телебачення » прошиваєм тюнера самі (що потрібно знати?)
прошиваєм тюнера самі
NarutoДата: Понеділок, 01.12.2008, 23:32 | Сообщение # 1
Консул
Статус: Offline
Активіст форуму.
вже кілька раз доводилося віддавати свої кровні для того щоб прошили тюнера і відновили зниклі канали.
цього реально навчитися самому?

DemetriusДата: Вівторок, 02.12.2008, 09:50 | Сообщение # 2
Admin
Активіст форуму.
Чому ж нереально? Хтось же прошиває їх тобі за твої кровні. Все залежтить від моделі тюнера і власної самооцінки. Хоча "криві ручки" теж можуть і наломати дров, але досвіду буде - цілий мішок. Ти б по меншій мірі назвав модель тюнера аби не перепитували.
І де ж наш спеціаліст....

ШепетівчанинДата: Вівторок, 02.12.2008, 19:39 | Сообщение # 3
Подвійний агент
Безпроблемно прошиваю свій Глобік 7010. Все шо треба - софт, ключі, прошивки є в інеті, нуль-модемний кабель без проблем робиться з двох старих мишок. Робота елементарна, хоча у випадку "кривих" рук або скачка напруги можна загубити тюнера. Та й ефект від перепрошивки невеликий - ключі живуть від кількох годин до кількох днів.

VentДата: Вівторок, 02.12.2008, 21:45 | Сообщение # 4
Журналіст
Активіст форуму. Любить родіну.
Quote (Naruto)
вже кілька раз доводилося віддавати свої кровні для того щоб прошили тюнера і відновили зниклі канали.
цього реально навчитися самому?

кіко і кому? дуже цікаво

НТВ+ VIP всего за 4$ в месяц!!!
http://www.tv-shara.com/

NarutoДата: Середа, 03.12.2008, 00:22 | Сообщение # 5
Консул
Активіст форуму.
кілька раз передавав на Хмельницький, правда це було років два назад коштувало по моєму 20 грн, а потом знайомий приходив (робив це безкоштовно) но зато потім випивали по кілька чарок з хорошею закуссю, то думаю що більше за 50 вийшло, но зато безкоштовно і відносно приємно biggrin

VentДата: Четвер, 04.12.2008, 18:15 | Сообщение # 6
Журналіст
Quote (Naruto)
кілька раз передавав на Хмельницький, правда це було років два назад коштувало по моєму 20 грн, а потом знайомий приходив (робив це безкоштовно) но зато потім випивали по кілька чарок з хорошею закуссю, то думаю що більше за 50 вийшло, но зато безкоштовно і відносно приємно

Якщо так то Я згоден перешивати в Тебе на дому smile не тількі тюнер, а щей телевізор, холодильник, утюг і навіть пральну машину. smile

NarutoДата: Четвер, 04.12.2008, 18:23 | Сообщение # 7
Консул
Активіст форуму.
ну телевізор, утюг і холодильник в мене вже пришитий, а от з пральною машиною і з тюнером можна спробувати cool

--------------
Ви тільки мене запросити не забудьте - а взагалі то — оффтоп (хоч і не екстремальний).
Хороший гумор нам теж не завадить.
Vent - позиціонуй ціни реально тобі ніхто не забороняє, я теж розумію гумор, але разом з тим бажана і користь.

Demetrius

VentДата: П`ятниця, 05.12.2008, 08:51 | Сообщение # 8
Журналіст
З глобіками наприклад діла не маю особисто, але є спеціаліст. Я знаю достатьно добре опенбоксо подібні та дрімбокси 500. З цими можу підказати, прошити\налаштувати.
Взагалом прошиваємо все і відновлюємо вбиті прошивкою тюнери, але не Я один цим займаюсь - зрозумійте все вміти неможливо. Якщо є потреба звертайтсь до мене на форумі чи краще в аську. Ціни мабуть що договірні (будемо дивитися хто як одягнений, яка мобіла і т.п. ) - жарт smile робимо все дешево і сердито. Єдиний недолік шо на дім не ходимо, тре нести своє "щастячко" до нас.

NarutoДата: П`ятниця, 05.12.2008, 19:26 | Сообщение # 9
Консул
Активіст форуму.
як я зрозумів то самі ви антени не ставите, бо кусок стіни не кожен принесе smile

а на рахунок прошивки я запам,ятаю cool

VentДата: П`ятниця, 05.12.2008, 21:25 | Сообщение # 10
Журналіст
Quote (Naruto)
як я зрозумів то самі ви антени не ставите, бо кусок стіни не кожен принесе

ставим smile
для каждого дела свой специалист

ravsatДата: Четвер, 23.07.2009, 21:45 | Сообщение # 11
Адепт
Зараз навыть таксисти антени ставлять. Пысля урагану мав собы роботу - переставляв ъхны творыння

Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Супутникове телебачення » прошиваєм тюнера самі (що потрібно знати?)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка