|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Музика |
| einstein | Дата: Четвер, 16.07.2009, 09:28 | Сообщение # 1 |
Інформатор
Статус: Offline
| поговоримо про музику, кому яка подобається і чому
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Четвер, 16.07.2009, 11:09 | Сообщение # 2 |
Секретар
| ОООО ништяк темка!! ну мне по нраву практически все кроме тяжелого рока, металла!!! Люблю электро, техно, клубнячок)))
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Четвер, 16.07.2009, 11:34 | Сообщение # 3 |
Секретар
| Trans, Electro, ARMIN VAN BUUREN THE BEST AND ONLY!!!!!!!!!! Electro House, Progressive house Deep house, Vocal Trance, Uplifting Trance, Progressive Trance, BreakBeat, Minimal
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Четвер, 16.07.2009, 18:21 | Сообщение # 4 |
Інформатор
| ти не ображайся, але я наприклад вважаю, що транс електро і клубняк, музика для того шоб під неї танцювати, а не слухати
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Четвер, 16.07.2009, 18:40 | Сообщение # 5 |
Admin
| Теж слухаю просто таки все! На разі в плейлісті такі композиції та альбоми: lady_gaga_-_poker_face Белла_-_Замуж по-дороже dress_code_persona_vipmp3._[mp3ex.net] B. Tiesto - Suburbian Train Stereo MC's-Running Inna - Hot (incl. Dim Pees Remix) WEB-2009 Kochece & 50 Cent - The Incredible Hulk Тимати - Moscow Never Sleeps
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Четвер, 16.07.2009, 19:17 | Сообщение # 6 |
Інформатор
| раніше на таких казали меломани, а зара не знаю, но я думаю що просто не визначеність того чого вам дійсно подобається Додано (16.07.2009, 19:17) --------------------------------------------- тому і слухаєте популярну музику
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Четвер, 16.07.2009, 19:21 | Сообщение # 7 |
Admin
| Quote раніше на таких казали меломани, а зара не знаю, но я думаю що просто не визначеність того чого вам дійсно подобається Приїхали. Любите ви однак кидатись камінцями. Чому одразу невизначеність, може в когось спектр сприйняття поширше. Не всі ж прості як 100 грам. Я теж пригадую ті добрі часи, коли слухав в основному рок-напрямки, а в моді був реп і хіп-хоп. Пам’ятаю той безупинний стьоб в одну і в другу сторону. Тепер я інша людина і такі препирання мене просто забавляють. Слухаю те що хочу і те що подобається, при чому мені якось всеодно хто це створив....
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Четвер, 16.07.2009, 21:44 | Сообщение # 8 |
Інформатор
| вибач якщо чимось образив, просто це моя думка, і ше не факт шо вона вірна
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Субота, 18.07.2009, 13:51 | Сообщение # 9 |
Секретар
| ну и...мне нравитсЯ музыка которая популярна но не вся!!!!!! и я под нее не танцую а кайфую...душой отдыхаю!!!
|
| |
| |
|
| |