Програми телепередач в мережі - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 17:30
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Vent 
Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Мережі » Програми телепередач в мережі (в вигляді розсилок, сайтів, rss-каналів тощо)
Програми телепередач в мережі
DemetriusДата: П`ятниця, 19.12.2008, 23:25 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Активіст форуму.
Власне питання в порядку теми:
- хто якими інформаційними сервісами такого плану користувався/користується?
- які враження чи рекомендації?

Я наприклад не так часто переглядаю ефірне телебачення, але так чи інакше намагався дивитись те що треба і коли треба (хоч реклама всеодно псує враження), а в інтернет програму дивитись досить зручно, можна навіть щось важливе в органайзер заганяти...

Для мене найбільш вдалою службою виявилась "Программы передач тв каналов на МЕТА-Украина" — дуже зручний фільтр каналів, достатньо додаткової інформації. Алне все ж - сервіс не ідеальний.

Я розумію, що щасливі власники систем супутникового прийому зазвичай мають у своєму розпорядженні цифрову програму телепередач, але це всеодно не те. Однією з перспективних цілей цієї теми є збір інформації для створення телепрограми каналів, що транслюються в місті Шепетівка по аналоговій ефірній та кабельній мережах.

З повагою.

VentДата: Понеділок, 16.02.2009, 07:41 | Сообщение # 2
Журналіст
Статус: Offline
Активіст форуму. Любить родіну.
нагнулась темка как я посмотрю, предлагаю её на усмотрение админа удалить и приатачить просто в разделе поллезные сылки на сайте.

НТВ+ VIP всего за 4$ в месяц!!!
http://www.tv-shara.com/

Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Мережі » Програми телепередач в мережі (в вигляді розсилок, сайтів, rss-каналів тощо)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка