|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Конкретні побажання перед реконструкцією!!!!! :-o |
| Demetrius | Дата: Неділя, 04.01.2009, 14:10 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Найближчим часом планується ще один рефреш, цього разу досить грунтовний будуть змінені деякі елементи, буде додано ряд незайвих функцій і дещо ще.... Поскільки сам процес буде грунтовним і деякі базові елементи можуть піддатись грунтовній переробці, перелопачуванню, тощо було б дуже доре знати ваші грунтовні побажання і пропозиції, аби одразу їх втілити і закрити це питання на тривалий термін... Тому, вуаля, - пропозиції в студію! ВСІМ, ВСІМ — можете не турбуватись, реконструкція буде відбуватись швидко і безболісно, на базову функціональність сайту процес критично не вплине, сайт навіть не буде закриваись на реконструкцію, теми не пропадуть. Тому почувайтесь вільно і не хвилюйтесь!!!!
|
| |
| | |
| Vent | Дата: Неділя, 04.01.2009, 15:25 | Сообщение # 2 |
Журналіст
| а поподробнее можно?
НТВ+ VIP всего за 4$ в месяц!!! http://www.tv-shara.com/
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Неділя, 04.01.2009, 16:50 | Сообщение # 3 |
Admin
| А шо поподробнєй? - Кажи що тобі реально на сайті хочеться бачити, що тобі хочеться бачити трохи інакше, що варто змінити? Тільки будьте конкретні, кажіть чітко, а не "я хочу щось таке, сам не знаю яке..."
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 10:22 | Сообщение # 4 |
Admin
| Рекомендацій не спостерігається - бачу знову буду все ваяти по-своєму, як доктор Франкенштейн. Може це й добре? Може ми вже досконалі?
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 16:16 | Сообщение # 5 |
Секретар
| чего ты... мое предложение такое ты давай сам предоставь чего будет на сайте а народ выберет...подскажет что лучше!!!
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 16:59 | Сообщение # 6 |
Admin
| Это что-то типа: "Ты делай, а если нам не понравится - переделаешь..."
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 20:05 | Сообщение # 7 |
Секретар
| не не не эт типа ты предоставь нам быбор того чего ты хочешь изменить или добавить и заменить а мы тебе подскажем...лично мое мнение
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 01:21 | Сообщение # 8 |
Admin
| Взагалі-то мені потрібні свіжі ідеї, я часом сам буваю в такому тупику як і ви відносно бажань та цілей, але - як хочете. Я буду поступово викладати плани - а ви, можливо даватимете рекомендації.... Ітак: 蚟Зміна верхньої лінійки: "Головна" варто перейменувати в "Сайт", планую додати туди розділ "Газета", а також можливо "Статті" (чи варто їх там розміщувати?). 蚟На сайті буде додана загальна та комерційна інформація від газети "Shepetivka.info", а також можливість подавати з нашого сайту оголошення в цю газету. 蚟Варто створити на сайті "хмару тегів", але тільки після того як буде вирішена проблема з Яндексом - нашого сайту немає у їхньому пошуку. 蚟Плануєтьсястворення інструменту кабінет - він буде представляти з себе комплексний інформаційний інструмент... (поки більше сказати не можу) і навряд чи він з’явиться після наступного рефрешу... Також щось потрібно робити з розділом "City info" - не варто його залишати в такому виді. До нас звертались з управління статистики - потрібно з ними переговорити.. В будь-якому разі - тут очікую на пдтримку користувачів. поки все, чекаю коментарів далі буде.....
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 02:34 | Сообщение # 9 |
Адепт
| не подобається кнопка "Переглянути" - нащо? милуватись, хоча напевно то не твоя провина, Адміне...
Meine Ehre heisst Treue
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 06:21 | Сообщение # 10 |
Секретар
| лажу через оперу и почему не показывает погоду на сайте....или эт у меня че о не так
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 12:40 | Сообщение # 11 |
Admin
| В тебе - в мене показує. Хоча з Оперою були проблеми. Почисти в ній кеш, якщо не допоможе - встанови останню версію.
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 17:47 | Сообщение # 12 |
Консул
| о, і в мене тоже погоду не хоче показувати
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 17:51 | Сообщение # 13 |
Секретар
| вот и я тоже пару минут назад обновил оперу и все ровно нету, попробовал через Internet Explorer показывает...значит на сайте глюк на счет оперы!!!!!!!
Сообщение отредактировал 69-sex - Вівторок, 06.01.2009, 21:35 |
| |
| | |
| Naruto | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 18:33 | Сообщение # 14 |
Консул
| думаю було б непогано якби літери в постах були б трохи більшого зросту, бо важкувато на очі коли доводиться жмуритися
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 21:38 | Сообщение # 15 |
Секретар
| а мне и так по нраву...хотя что не делается все к лучшему
|
| |
| |
|
| |