|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Давайте знакомится! |
| 69-sex | Дата: Субота, 27.12.2008, 06:44 | Сообщение # 1 |
Секретар
Статус: Offline
| Ну начну с себя! 69-sex из России я! ХМАО Тюменская обл. ну если че спрашивайте!
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Субота, 27.12.2008, 12:10 | Сообщение # 2 |
Admin
| 69-sex, привіт. Радий знайомству. Ми з України, - Шепетівка. Хоча не зовсім і не тільки. Цікаво знати, як ви портапили на наш ресурс і чим вас зацікавило наше місто? Інші - приєднуйтесь.
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Субота, 27.12.2008, 19:22 | Сообщение # 3 |
Секретар
| Может перейдем на "т" Ну я каждый год бываю в Шепетовке. так сказать тянет меня на родину-блин!!! Додано (27.12.2008, 19:22) --------------------------------------------- Чем заинтересовало, хочется так сказать общения с земляками...
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Субота, 27.12.2008, 21:03 | Сообщение # 4 |
Admin
| Немає питань. Можна і на "ти". Так, Шепетівка чаруюче і чимось заворожуюче місто. Я наприклад, хоч і не тут народився, але люблю його, що б хто не говорив. Доречі - классний аватарчик — 5 балів!
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Субота, 27.12.2008, 23:26 | Сообщение # 5 |
Секретар
| ага мне тоже нравится!!!
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Четвер, 01.01.2009, 19:39 | Сообщение # 6 |
Секретар
| а че давайте сделаем перекличку так сказать...оставим свои данные, мыло, асю, номерок телефончика... начну с себя Звать Виталя ася: 375113196 мыло: 69-sex@mail.ru +380673266642 Живу в России, ХМАО, Тюменская облю, г. Когалым родился в г. Шепетовка в пайоне ж/д и 5 городка, почти около 7 школы, короче на пролетарской... в Шепетовке буду где то в апреле...ну мае P.S. ИЗВЕНИТЕ ЗА ПАФОС!!!
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: П`ятниця, 02.01.2009, 14:49 | Сообщение # 7 |
Admin
| От і адмін прийшов привідкрити душу. Буду другим. Як мене називати думаю люди догодались. "Простой и слишком сложный, добрый и злой до невозможного.. Характер ровный, но покорёженый.... гнусный и встревоженый. Прозаик с душой поэта - любитель Темного, ценитель Света." Grenadier, друкую по-пам’яті нагадай, якщо що.... Живу: Хмельницька область. Народився: не в Шепетівці. Виріс: в Шепетівці. Інтереси: обширні (все життя). Звязатись зі мною можете через форум, тоді й дам детальні контакти, при цьому вказуйте, в зв’язку з якими питаннями звертаєтесь. В кого хороша лінія - можна просто поспілкуватись через Скайп. Вибачайте, що не даю конкретної інформації в мене по цьому поводу принцип, манія, філія, фобія і пунктик. Додав ще трохи інформації, для обширності: Сфери знань: в принципі, як і інтересів - різні, але рахую що досить непогано розбираюсь в ІТ (крім нового залізяччя, бо не сильно цікавлюсь), маркетингу, логістиці, рекламі, ПЗ, інтелектуалізації праці, інформатиці (почав забувати), менеджменті, бізнес-плануванні. Тому, в кого сфери "по-інтересам" співпадають, і якщо є бажання поділитись досвідом - зв’язуйтесь. "Год прошёл 21, а я всё не верю в смертельные точки на теле - не верю! Миллионы молятся, а я всё не верю в чудеса, на грязь закрываю глаза — не верю в тот мир, который на самом деле." - теж про мене.
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 01:50 | Сообщение # 8 |
Адепт
| Буду третім, в усьому схожий на пана Деметріуса Народився не в Шепетівці, хоча у ньому виріс, зараз доля закинула в інше місто України, трохи більше, хоча Шепетівка дійсно манить своїм порівняно розміреним життям, відсутністю заторів з автотранспорту та природою навколо міста. Іноді буваю в цьому славетному Місті.
Meine Ehre heisst Treue
Сообщение отредактировал Grenadier - Понеділок, 05.01.2009, 01:50 |
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 20:38 | Сообщение # 9 |
Секретар
| ну ча за шифровки блин так же не интересно...
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 21:44 | Сообщение # 10 |
Admin
| А мені навпаки так цікавіше - без шифровок тільки ВКонтакті! ;-)
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 01:37 | Сообщение # 11 |
Адепт
| ну не те щоб шифровки - правди ж все одно не взнаеш, назвусь я наприклад Василем, а сам Пфендорфій - а так... доречі з досвіду знайомих після проведення форумовки, чи то пак - чатовки - деякі учасники форуму взагалі потім не спілкуються між собою, а ті що завжди протирічили одне одному - стають ліпшими друзями (але іноді продовжують на форумі сперечатись). Ось така палка з двома кінцями...
Meine Ehre heisst Treue
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 01:49 | Сообщение # 12 |
Admin
| Твоя суть, твоє Я, це взагалі річ досить цінна і інтимна, щоб її представляти комусь. Часом навіть старі друзі на знають твого справжнього "я". І ділитись ним з публікою це або акт чималої щирості, або чимале транжирство. Тимбільш для декого слова неконкретні мають більше перцептивне значення ніж просто представлення, аби все робилось із душею - творилось! В цьому плані дуже гарним я приклад японського спілкування, коли японці знайомляться, вони представляючись висловлюють фразу "dozo yoroshiku", що приблизно означає "обдаруйте мене своєю дружбою".
|
| |
| | |
| Vent | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 08:14 | Сообщение # 13 |
Журналіст
| наступний: Звати мене Пфендорфій Якігнатович. Народився в провінції Гуаньжоу в лівобережному Китаї, в районі Сіоляй скраю міста Гуаньжоу, з дитинства мріяв стати космонавтом. Лиха доля закинула (літак змушений екстрено пришепетівчитись) мене сюди в цю аномальну зону, де Я досі є і не можу вибратись звідсиля. Відтоді прийшлось для звязку з рідними розвити та побудувати в Шепетівці, і не тількі, УКРТЕЛЕКОМ (інтернет та звязок) та інші засоби передачі інформації на відстанні. За китайською традицією - одружився з місцевою дівчиную та пустив коріння тут, вже звик з долею, та поки не збираюсь кидати рідну неньку... P.S. деякі стверджують що Я подвійний агент контррозвідки Китая та Ізраїля - але це все брехня, так не буває. P.P.S. кому треба фірмові джинси тіпа "Дольчеф оф Габанноф", та фірмові телефони з фінляндії по блату Нокія N-95 за 600 грн. - звертайтесь.
НТВ+ VIP всего за 4$ в месяц!!! http://www.tv-shara.com/
Сообщение отредактировал Vent - Вівторок, 06.01.2009, 08:18 |
| |
| | |
| Naruto | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 18:30 | Сообщение # 14 |
Консул
| а я шо вже п,ятий? ну добре що хоть не 5 хоште вірте хоште ні но народився також не тут, но корінцем почав приростати, як вже назвав це Vent не зная чого но в новому колективі мене часто всі назавають, Роман, Руслан, Андрій, Тарас, так що я вже й сам ен знаю хтоя є насправді контакти в профілі, так що пишіть, дзвоніть, заходьте
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 18:46 | Сообщение # 15 |
Секретар
| ого го какие мы шпионы!!!
|
| |
| |
|
| |