|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Віра в Бога | |
| |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 16.03.2009, 14:56 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Взагалі питання глибоке і "вічне", проте в той же час - надважливе. Пропоную обговорити спільно індивідуальні переконання, і їх грунт. Чи вірите ви в існування Бога? Що це вам дає? Ким є для вас Бог? Наскільки сильною, на вашу думку є ваша віра? В чому причина віри чи вашого зневір’я? З часом і я долучусь до розмови. Цікаво для початку почитати коментарів "членів нашого клубу". Сподіваюсь, що така тема не попаде під порушення однієї з заповідей і наша розмова не буде суєтною.
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Середа, 17.06.2009, 10:24 | Сообщение # 2 |
Admin
| Одразу видно, що мало хто хоче сказати, що вірить, вірує і навпаки, а головне ЧОМУ. Видно соромитесь, чи як.....
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Середа, 17.06.2009, 17:23 | Сообщение # 3 |
Секретар
| ну думаю вера в ГосподаБога это каждому "своё" и может каждый останется при своем мнении... лично я обращаюсь к нему... и это мое право...хотя я грешен очень очень!!!
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Середа, 17.06.2009, 23:34 | Сообщение # 4 |
Admin
| Я хотів просто поговорити про це... Я нікого не збираюсь судити, я цього не люблю. Але подумати я зазвичай не проти. ;-)
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Четвер, 18.06.2009, 18:01 | Сообщение # 5 |
Секретар
| Demetrius я не напрягаю тя, просто высказал своё мнение! есkb есть желания пообшаться то давай я только зв обеими руками!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Неділя, 12.07.2009, 16:41 | Сообщение # 6 |
Інформатор
| а ви хоть раз його бачили? я не бачив, чого я маю в нього вірити
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Неділя, 12.07.2009, 19:48 | Сообщение # 7 |
Admin
| А газ зарин розпилений у повітрі ви бачили? Чи може нюхали? Той хто понюхав уже навряд чи розкаже.
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Неділя, 12.07.2009, 19:52 | Сообщение # 8 |
Інформатор
| то про газ доказали шо він є, а про існування бога ніхто не довів, просто всі у це вірять да і все якби мілійони людей говорили шо хрін солодкий, ви б і це повірили з радістю
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Неділя, 12.07.2009, 20:16 | Сообщение # 9 |
Admin
| В тому то й справа, що результат вимірювання залежить від способу заміру. І те що ви його не бачите може просто говорити про те, що ви не знаєте як його побачити?
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Неділя, 12.07.2009, 20:25 | Сообщение # 10 |
Інформатор
| а ти знаєш?
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 01:27 | Сообщение # 11 |
Admin
| Так - я знаю. Я рахую, що достатньо нестандартних речей бачив у житті, і зробив на їх основі досить немало висновків аби зрозуміти, що Бог є. В сутності, творіння світу не просто пояснити інакше.
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 10:08 | Сообщение # 12 |
Інформатор
| ну раніше не могли навіть явище дожчу пояснити, і теж вважали, що це бог. Але якщо тобі достатньо мілких доказів, не буду сперечатись, кожному своє, мені ж потрібно, конкретні докази
|
| |
| | |
| Вероника | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 11:46 | Сообщение # 13 |
Завербований
| Знаеш малыш, не всё в этой жизни обьяснить можно... Но то, что ты не веришь это твоё личное мнение и на него влеяешь только ты сам, и тебе решать во что верить а во что нет... Переубеждать тебя я не буду, только скажу что: Я верю в Бога.
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 18:02 | Сообщение # 14 |
Інформатор
| я ціню твою віру, і якшо чесно вважаю, що сперечатись у таких питаннях не потрібно, кожному своє
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 22:58 | Сообщение # 15 |
Admin
| Дискурс мостить дорогу до істини, якщо звісно ведеться культурно. Quote ну раніше не могли навіть явище дожчу пояснити, і теж вважали, що це бог. Але якщо тобі достатньо мілких доказів, не буду сперечатись, кожному своє, мені ж потрібно, конкретні докази Тоді пред’явіть для початку конкретні спростування.
|
| |
| |
|
| |