Віра в Бога - 2 - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 18:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум Шепетівка.info » Життя » Віра та Духовність » Віра в Бога (чи є хтось над нами...)
Віра в Бога
Чи вірите ви в Бога?
1.Так[ 3 ][37.50%]
2.ні[ 3 ][37.50%]
3.нЕ знАю[ 2 ][25.00%]
Усього відповідей: 8
einsteinДата: Понеділок, 13.07.2009, 23:08 | Сообщение # 16
Інформатор
Статус: Offline
коли я на свої очі побачу якесь чудо, яке могло створитись тільки богом, от тоді і повірю

DemetriusДата: Вівторок, 14.07.2009, 12:49 | Сообщение # 17
Admin
Активіст форуму.
Цікаво, що це має бути за чудо?

einsteinДата: Вівторок, 14.07.2009, 18:06 | Сообщение # 18
Інформатор
ше не придумав

dilopsДата: Четвер, 16.07.2009, 02:51 | Сообщение # 19
Адепт
Бога нема. То все брехня і опіум для народу!

Сайт міста Шепетівка

einsteinДата: Четвер, 16.07.2009, 08:50 | Сообщение # 20
Інформатор
dilops, оооооо, чувак, ти де такий взявся, респект і уважуха

===============
ДЛЯ ТАКИХ ВИСКАЗУВАНЬ ВИКОРИСТОВУЙТЕ РЕПУТАЦІЮ ЧИ ПРИВАТ!!!!!

Demetrius

69-sexДата: Четвер, 16.07.2009, 11:06 | Сообщение # 21
Секретар
Активіст форуму.
dilops нифига се а есть че???

===============
69-sex, використовуйте цитування, аби було зрозуміло кому й на що відповідаєте.

Demetrius

dilopsДата: Четвер, 16.07.2009, 17:56 | Сообщение # 22
Адепт
Є здоровий глузд, а може і нема biggrin biggrin
Всім рекомендую подивитися першу частину ДУху времени. Дуже гарно розказано. А хто скаже шо там єресь то гугл в помощь, я звірявся ні краплі брехні

Сайт міста Шепетівка

DemetriusДата: Четвер, 16.07.2009, 18:36 | Сообщение # 23
Admin
Активіст форуму.
Всім рекомендую подивитися першу частину ДУху времени.

Я би от не сказав, що перша частина к.ф. Дух Часу така вже атеїстична - скоріш ейкуменістична.

einsteinДата: Четвер, 16.07.2009, 18:55 | Сообщение # 24
Інформатор
стігмату подивіться, там віра в бога присутня, але розповідають правду про нашу так сказать саяту церкву

DemetriusДата: Четвер, 16.07.2009, 19:10 | Сообщение # 25
Admin
Активіст форуму.
Quote (einstein)
стігмату подивіться, там віра в бога присутня, але розповідають правду про нашу так сказать саяту церкву

Ну, я би поки розділяв віру в Бога і феномен Церкви - а то можемо дуже далеко зайти.... :-)

Скоро підійду до обговорення грунтовніше. ;-)

DemetriusДата: Субота, 17.04.2010, 14:26 | Сообщение # 26
Admin
Активіст форуму.
Загалом Я не створював цю тему заради того щоб кожен міг підкинути просто свою думку чи відношення і таким чином виразити сумнівну позицію.
Позицію, панове, якщо ви маєте хоч якісь прикладні уявлення про честь і гідність, потрібно обгрунтовувати, а інакше - є сенс видавати її тільки своїм друзям наркоманам.

Загалом для мене існування Бога є практично наявною дійсністю і грунтується на конкретних положеннях і оцінках побаченого на протязі свого життя. Я готовий розказати і довести це до будь-кого, хто не поліниться хоча б дати мені один нормальний привід вважати інакше. :-)

А тепер звернемось до наших помідорів:

Quote (einstein)
коли я на свої очі побачу якесь чудо, яке могло створитись тільки богом, от тоді і повірю

Quote (Demetrius)
Цікаво, що це має бути за чудо?

Quote (Demetrius)
ше не придумав

Це взагалі кайф, іншими словами "Хочу побачити щось, ще поки сам не знаю що...", для таких цілей можно користуватись клеєм Момент - дозволить реалізувати цей потяг з достатньою певністю.

Quote (dilops)
Бога нема. То все брехня і опіум для народу!

Взагалі-то классик Ленінізму сказав так про релігію... Тому рекомендую спочатку хоча б пролистати роботу цих класиків перш ніж цитувати, а то приведете їх спочатку хтозна куди і покинете тут, а їм "віддуватись".

Quote (dilops)
Є здоровий глузд, а може і нема

Может дождик, может снег - может будет, может нет... - конструкція схожа на один з вже наведених помідорів. Це з рештою ця сама точка де представництво ідей тихенько замінюється торгуванням собою.

Quote (dilops)
Всім рекомендую подивитися першу частину ДУху времени. Дуже гарно розказано. А хто скаже шо там єресь то гугл в помощь, я звірявся ні краплі брехні

І що ж цікаво, хоча б коротко цей фільм довів до вас? Гм? Ну хоч кілька пунктів...
А Гуглом можна шукати багато чого і не тільки це... все визначається бажанням. З рештою така сама штука як і з класиками Марксизму і Ленінізму, — послали нас до них чи притягнули їх сюди і залишили віддуватись замість себе. А мені от наприклад цікава думка вас як особистості. З трудами інших, я можливо знайомий ще по-краще вашого.
Загалом висновки зроблені кимось досить дешево цитувати комусь іншому крім автора цих висновків, так як автора серед перших вони являють результат персонального еволюційного процессу, а для всіх інших - вони ближще до кінцевого продукту травлення розуму (лайна), яке можна повіривши з'їсти, а наївшись жбурнути. :-)

Форум Шепетівка.info » Життя » Віра та Духовність » Віра в Бога (чи є хтось над нами...)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка