Курси валют - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 19:01
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум Шепетівка.info » Мегарозділ » Бізнес » Курси валют (тестується)
Курси валют
DemetriusДата: П`ятниця, 23.01.2009, 11:17 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Активіст форуму.
Тут буде розміщуватись детальна інформація по курсам валю різних банків та НБУ. Попутно пропоную обговорювати фінансову ситуацію в Україні.

Середні курси готівкового обміну
Середні курси готівкового обміну в місті Шепетівка (курс долара, курс євро - купівля та продаж).

Курс валют НБУ
Обмінний курс іноземних валют НБУ в місті Шепетівка на сьогодні.

Середній курс обміну в системі WebMoney
Обмінний курс іноземних валют в системі Webmoney (купівля, продаж WMZ, wme, wmr в Шепетівці) на сьогодні (покупка, продажа wm).

Розгорнутий обмінний крус валют по банкам України оновлюється: 9:30, 10:30, 11:30, 12:45, 14:30, 15:30, 17:00 з Понеділка по П’ятницю

DemetriusДата: П`ятниця, 23.01.2009, 11:36 | Сообщение # 2
Admin
Активіст форуму.
Пробував приточити до теми інформери з сатів ПриватБанку ти Авалю, але не вийшло...
Потрібно подумати.

Доречі, Вент - по твоєму проханню лінк:
http://www.ukrbanks.info/valuta.html

Я спробую "приточити" його сюди для зручності.

McAndyДата: Четвер, 05.02.2009, 04:52 | Сообщение # 3
Подвійний агент
А почему не выходит прикрепить?
Может там просто не хтмл, а ява или что-то ещё?
Лучше делать тогда отдельную страничку с переходом на неё, так думаю, будет проще и работабельнее!!!

DemetriusДата: Четвер, 05.02.2009, 10:30 | Сообщение # 4
Admin
Активіст форуму.
Той інформер на головній сторінці у них, можливо проблема ще й з подвійною адресацією.
Загалом таке враження, що інформер створювався спеціально таким чином аби працював лише з їх серверу, тому потрібно "розплутувати".

DemetriusДата: П`ятниця, 03.04.2009, 10:48 | Сообщение # 5
Admin
Активіст форуму.
Взагалі порозкинув над ідеєю Вента стосовно того, щоб валютчики публікували на сайті свої ціни на валюту і у мене з'явилась думка.
А дійсно, чи не організувати нам на сайті мініатюрну валютну біржу? Так як різниця у банках на купівлю-продаж валюти може сягати цілої гривні. То навіщо їм ці гроші дарувати?
Загалом принцип такий: комусь потрібно швидко розміняти валюту і він виставляє її на продаж разом із своєю ціною (яка вища за курс, по якому банки міняють валюту на гривні), думаю швидко знайдуться бажаючі купити долари чи іншу валюту по запропонованій ціні (так як вона дійсно буде дешевша за ціну, по якій банки цю ж валюту продадуть).
Таким чином віднаходиться середня ціна між курсом купівлі і продажу, а виграють в результаті всі: ПРОДАВЕЦЬ, так як він зміг розміняти валюту по вищій ціні, ніж в банку, ПОКУПЕЦЬ, так як він купив валюту дешевше ніж вона коштує в банках. Ось така от ідея.

Загалом публікувати такі об'яви можна на дошці оголошень чи тут - на форумі. Я не буду це розцінювати як флуд.
Якщо ідея набере популярності - будемо створювати спеціальний модуль.

NarutoДата: Неділя, 05.04.2009, 11:53 | Сообщение # 6
Консул
Активіст форуму.
biggrin гоніво, це всерівно що стояти в суботу на проспекті і кричати в гучномовець, що в мене є десять штук баксів, обміняйте мені їх пжалуста megaphone

DemetriusДата: Неділя, 05.04.2009, 21:14 | Сообщение # 7
Admin
Активіст форуму.
Це б не було гонівом, якщо це нормально оформити і якщо буде солідна користувацька база.

Принаймні мені траплялись випадки такої покупки, особливо у внутрішніх платіжних системах...

NarutoДата: Понеділок, 06.04.2009, 20:00 | Сообщение # 8
Консул
Активіст форуму.
ага, в мене є сто баксів, приходь обміняєм, тільки дивися щоб хвоста не було. Я гроші покладу біля четвертого дома в сміттєвий бак, гривні покладеш туди ж, коли покладеш то іди геть, не обертаючись cool

69-sexДата: Вівторок, 07.04.2009, 10:25 | Сообщение # 9
Секретар
Активіст форуму.
у меня было как то одно время обменять все мои сбережения в "иностранной" валюте, но все таки не решился, хотя мог неплохо нажиться на этом.... ну тоесть имел бы большую выгоду.....так как покупал по 29, ну максимум по 34 а продал бы по 47... happy happy happy

DemetriusДата: Вівторок, 07.04.2009, 17:17 | Сообщение # 10
Admin
Активіст форуму.
Quote (69-sex)
у меня было как то одно время обменять все мои сбережения в "иностранной" валюте, но все таки не решился, хотя мог неплохо нажиться на этом.... ну тоесть имел бы большую выгоду.....так как покупал по 29, ну максимум по 34 а продал бы по 47...

Передумаешь - выставляй офэрту с ценой, может надумает кто. Правда ты в другой стране.

69-sexДата: Вівторок, 07.04.2009, 19:06 | Сообщение # 11
Секретар
Активіст форуму.
Quote (Demetrius)
Передумаешь - выставляй офэрту с ценой, может надумает кто. Правда ты в другой стране.

Хм.) а идея в общем то неплохая)))

DemetriusДата: Вівторок, 07.04.2009, 22:13 | Сообщение # 12
Admin
Активіст форуму.
Мені цікаво, чи всім зрозуміла ідея, яку я запропонував?

Скажіть відверто, хто не зрозумів? мені просто цікаво - я в будь-якому разі поясню

69-sexДата: Четвер, 25.06.2009, 20:50 | Сообщение # 13
Секретар
Активіст форуму.
ну как говорится как только так сразу)))))))

Форум Шепетівка.info » Мегарозділ » Бізнес » Курси валют (тестується)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка