|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Придбання й побудова гаражів |
| Naruto | Дата: Четвер, 20.11.2008, 00:31 | Сообщение # 1 |
Консул
Статус: Offline
| Вирішив звернутися ще до вас, не підкажете де можна придбати складний металевий гараж, ато пошуки в газеті поки результатів позитивних не дають
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 12:19 | Сообщение # 2 |
Admin
| Цікаво, до кого ти звертався до нас? Колись, здається, теж була "на плані" денному затія зі "складним" металевим гаражем, можу спробувати перепитати. Але цікаво інше - чому саме такий форм-фактор? Ти вже порахував, чи просто прикинув? В будь якому разі - поділись розрахунками — це може бути дуже корисна інформація. Чому наприклад не контейнер, чи не куплений збудований гараж? Адже сам розумієш - знайти комлект це ще не вся справа, потрібно ще його зкріпити і зробити це ЯКІСНО (а це тягне за собою пошук адекватних людей). Взагалі цікаво - тобі гараж потрібен в плані охоронних, чи експлуатаційних цілей (іншими словами - щоб машину не вкрали, щи щоб машина не гнила)?. По поводу газет — на замітку: інколи корисно не тільки читати, але й подавати оголошення. ;-) З повагою.
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 22:31 | Сообщение # 3 |
Консул
| Quote (Demetrius) Цікаво, до кого ти звертався до нас? ну, наскільки я бачив то на цьому сайті зареєстровані не тільки ти і я... Quote (Demetrius) Але цікаво інше - чому саме такий форм-фактор? а фактор в тому що при певних випадках (не доведи Господи) потрібно буде його терміново демонтувати Quote (Demetrius) Взагалі цікаво - тобі гараж потрібен в плані охоронних, чи експлуатаційних цілей щоб нічого на неї не капало і в газети сам не подавав ще...
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Неділя, 28.12.2008, 09:52 | Сообщение # 4 |
Секретар
| зачем тебе вообще гаражек ну для каких целей-блин...Додано (28.12.2008, 09:52) --------------------------------------------- -чтоб машинане гнила= так если ей сто лет то и гараж не поможет, а песок с сольб у вас сыпят на дороги...??? если нет то тоже не вижу смысла брать гараж... если только для барахла домашнего... ну незнаю я
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Неділя, 28.12.2008, 12:53 | Сообщение # 5 |
Admin
| Це зрозуміло, але самі знаєте які в багатьох людей виникають маніакальні ідеї після придбання авто, типу "якомусь придурку буде не впадло поцарапати цвяхом машину" і т. п. Тому в гаражі є такий сенс (хоча б для спокою психіки, хоча коли є гараж - з машиною можна зробити речі і більш неприємні). Прекрасний варіант, якщо є подвір’я - спорудити "навес". В такому випадку авто буде продуватись вітром (що вже не дасть йому оперативно гнити), плюс від опадів який-не-який захист.
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Неділя, 28.12.2008, 15:20 | Сообщение # 6 |
Консул
| Quote (69-sex) зачем тебе вообще гаражек ну для каких целей-блин... весь смисл в нашихлюдях, як не колеса познімають то бутилкою кинуть, а це не зовсім приємно і для бюджету погано
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Неділя, 28.12.2008, 17:29 | Сообщение # 7 |
Секретар
| точно совершенно согласен.... че то я не подумал на счет хулиганов-блин Додано (28.12.2008, 17:29) --------------------------------------------- в таких случаях гаражек очень нужен...
|
| |
| |
|
| |