Заміна автомобільного мастила - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 19:11
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум Шепетівка.info » Мегарозділ » Швидка народна допомога » Заміна автомобільного мастила (Де, як, ким і коли?)
Заміна автомобільного мастила
DemetriusДата: П`ятниця, 28.11.2008, 22:19 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Активіст форуму.
Настав й мені час в активній формі пожинати плоди власної роботи. ;-)

Ітак - на порядку денному запитання: де в місті Шепетівка, можна рекомендовано, варто замінювати автомобільне мастило?

Можливо вже прийщов час замінити для своєї любої мастило, тому й переймаюсь.

Наскільки я не помиляюсь, в деяких конторах при покупці масла заміна проводиться безкоштовно, інша справа як це робиться? В кого є досвід.

Далі процедура: одні рекомендують просто злити і залити нове мастило, на ряду з цим чув тезу, чо варто після зливу "промити" двигун... confused

Також можливо хтось поділиться: який тип масла ви використовуєте у своєму автомобілі? Які враження, думки, рекомендації...

Є ще варіант зателефонувати попередньому господарю моєї машини і запитати, як давно мастило заливалось і якого саме типу, аби при нагоді просто долити (поскільки якесь уже можливо є в моєму розпорядженні)...

Прошу коментувати.

NarutoДата: Неділя, 30.11.2008, 20:01 | Сообщение # 2
Консул
Активіст форуму.
а в сервісній книзі попередній власник не вказував що він туди ляв, краще заливати таке ж мастило, якщо то звичайно шось толкове було залято, я то в свій камаз заливаю напівсинтетику ESSO, хоча за його оригінальність спорити не буду бо навчилися його розливати і в наших підвалах.

промивкою можеш себе сильно не переутруждати, я гадаю то безполєзне діло, і лишні витрати мані-мані

і якщо є змога то моміняй сам, або у знайомого, в крайньому випадку намагайся проконтролювати що тобі і скільки заляли, бо відомо кілька випадків, що потрібно було добавити ще 50 грам, а посилали за цілою каністрою, а її в решті решт не повертали...

не забуть ще про масляного і повітряного фільтра wink

69-sexДата: П`ятниця, 09.01.2009, 09:40 | Сообщение # 3
Секретар
Активіст форуму.
у тя какая машинка????? Какая коробка передачь..

DemetriusДата: П`ятниця, 09.01.2009, 10:52 | Сообщение # 4
Admin
Активіст форуму.
Цікаво при чому тут це?

Машина - BMW з 5-ст. МКПП.

69-sexДата: П`ятниця, 09.01.2009, 19:51 | Сообщение # 5
Секретар
Активіст форуму.
ну я меняю масло через 15 тыс. км а тем более у тя иномарка и еще механика то ты вполне сам можешь поменять маслецо!! а на счет воздушных фильтров то если ты паришся по финансам...можно их просто продуть и дальше использовать!!!! но не забывай что у тя есть салонные фильтра!!! их желательно поменять хотя тоже можно прочистить

NarutoДата: П`ятниця, 09.01.2009, 22:50 | Сообщение # 6
Консул
Активіст форуму.
Quote (69-sex)
ну я меняю масло через 15 тыс. км

з нашою якістю пального можна і через 10, но я тоже дотягую до 15 biggrin

69-sexДата: Субота, 10.01.2009, 13:38 | Сообщение # 7
Секретар
Активіст форуму.
ну можно и так сказать...но 15 тыс. км эт такрй промежуток средний можно и больше или ментше но я не вижу смысла

Форум Шепетівка.info » Мегарозділ » Швидка народна допомога » Заміна автомобільного мастила (Де, як, ким і коли?)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка