| maikai | Дата: Четвер, 15.01.2009, 20:15 | Сообщение # 1 |
|
| якось я була на вессілі в вашому місті)було дуже спекотно всі сиділи виснажені і сумні!! і тут появилися вони)) 4-5 чоловіків (а може ще юнаків)одягнені в козацькі костюми і давай співати! пройшлись поміж столів та так що ні одна людина не лишилася до них рівнодушна) вони почали жартувати) весело грати українські пісні) всі хохотали, у всіх піднявся настрій але уже через пів години вони пішли бо мали в інакшому місці весілля, де були заказані! я хотіла б щоб ви допомогли! думаю у вас вони популярні!!! якщо не можете допомогти контактами то хотя би скажіть як вони називаются)))хочу їх до брата на весілля!!!
|
| |
| |
| Demetrius | Дата: П`ятниця, 16.01.2009, 14:09 | Сообщение # 2 |
Admin
Статус: Offline
| Нууу - козаків у нашому краю є чимало і під ваш опис може попасти і не одна група людей. Інформацію пошукаємо, якщо ви ще не знайшли, на скільки я знаю - користувач DiKap має мати цю інформацію, але щось я його тут не спостерігаю на разі. Заглядайте почастіш - думаю інформація буде. P.S. Взагалі цікаве запитання для людини з російським інтернетом. %-) І надалі - для вас і всіх інших: розміщуйте теми у відповідних розділах і адекватно їх називайте, якщо хочете отримати швидку і чітку відповідь..
|
| |
| |
| Di_Kap | Дата: Субота, 17.01.2009, 19:48 | Сообщение # 3 |
|
Адепт
| Ось контактні номери цих КОЗАКІВ: -Сергій-80974857935 -Олег-80677808443
|
| |
| |
| Demetrius | Дата: Неділя, 18.01.2009, 23:47 | Сообщение # 4 |
Admin
| Блін, автор хоч би подякував чи як, бо якось по-матростськи виходить (цікаво чому доречі це називається "по-матростськи")... Взагалі цікаво чи maikai, хоч читали саму відповідь.
|
| |
| |