|
 |
Інформаційна Орбіта Шепетівки | Вітаю Вас Гість | RSS |
| Не вдається просверлити стіну |
| Naruto | Дата: П`ятниця, 07.11.2008, 23:58 | Сообщение # 1 |
Консул
Статус: Offline
| свердлив сьогодні стіну, хотів зеркальце повісити, но не пропхався я десь см 2 як наштовхнувся на щось досить міцне, побідітове сверло його не бере, гріється зараза ( навіть пальці попік) думав мож на арматуру якусь нарвався, взяв свердло по металу, такаж фігня накрілося і до половини посиніло, а стружка звідти вилітає якась синь-осіра. Чим мені далі дирку продовбати, порадьте
|
| |
| | |
| Шепетівчанин | Дата: Субота, 08.11.2008, 01:19 | Сообщение # 2 |
|
Подвійний агент
| Quote (Naruto) свердлив сьогодні стіну, хотів зеркальце повісити, но не пропхався я десь см 2 як наштовхнувся на щось досить міцне, побідітове сверло його не бере, гріється зараза ( навіть пальці попік) думав мож на арматуру якусь нарвався, взяв свердло по металу, такаж фігня накрілося і до половини посиніло, а стружка звідти вилітає якась синь-осіра. Чим мені далі дирку продовбати, порадьте biggrin Скоріш за все, розчин з самого цементу (без піску). Він синюватого кольору, і практично нічим не береться... Чіпляй в іншому місці...
|
| |
| | |
| Demetrius | Дата: Субота, 08.11.2008, 10:03 | Сообщение # 3 |
Admin
| >Чим мені далі дирку продовбати, порадьте Перфоратором і власною силою. Добре що не у електродріт всверлився. А через стінку ніхто не живе? Мож ти вже чужий холодильник ковиряєш?
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Субота, 08.11.2008, 16:49 | Сообщение # 4 |
Консул
| Quote (Demetrius) А через стінку ніхто не живе? та ні, через стінку я живу, но сквозної дірки ще не видно
|
| |
| | |
| McAndy | Дата: Неділя, 09.11.2008, 23:02 | Сообщение # 5 |
Подвійний агент
| Ржав з теми про холодильник, дотепно!!! А якщо реально, то правда така, ти скоріше за все попав таки на арматуру, просто арматура калена і сверлом отак нахаляву її не просвердлиш, (хоча невиключаю варіант з чистим бетоном) бетонні блоки, монолітні, теж тверді як сталюка. В будь-якому випадке, замазуй дірку, чи заклеюй і фігар десь рядом. Доречі, бетонні блоки і арматура використовуються переважно в несучих стінах, тобто товстих, що між хатами, а всередині квартири між кімнатами йдуть або на пів кірпідона, або гіпсоблоки, було б знати що в тебе, якого кольору була на початку та пєрхоть, коли ще сверлилася. Бо якщо бетон, то нема сенсу і десь поряд довбатись, він скрізь, або ціла плита, принаймні. В тебе обої? Приклей то люстерко на клей або на двосторонній скотч монтрачний, а ліпше є такий приблизно в автомагазинах, він набагото міцніший, буде гарант.
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 20:02 | Сообщение # 6 |
Консул
| прикол ще в тому що спочатку перхоть була помаранчева, тобіш з цегли, но через 60 см в іншу дірку ввійшов тугенько но впевнено
|
| |
| | |
| McAndy | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 12:59 | Сообщение # 7 |
Подвійний агент
| Вітаю з перемогою. А "тугенько" - це добре! Знач не велика дірка і випадати не буде
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 01:45 | Сообщение # 8 |
Адепт
| я перепрошую - а чим не сподобалась дірочка у 2 см? Треба було туди чопіка з дерева, а в нього шурупчик. Хоча чи варто щось вже казати, дзеркало, мабуть, вже вісить )
Meine Ehre heisst Treue
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 20:33 | Сообщение # 9 |
Секретар
| можно так же использовать чепики с саморезами в комплекте. ну пластик оч практично забил в стеночку и вуаля!!!
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 01:33 | Сообщение # 10 |
Адепт
| гадаю дерево краще, бо якось пробував пластикові - таке г.мно було що прийшлось дерево шукать ) --------------- А можна поконкретніше? Краще для чого? Ліпше б ви описали сам випадок.... А то пластикове г.мно, шукать дерево - це занадто описово. Не прийміть за колупання. ;-) Demetrius
Meine Ehre heisst Treue
|
| |
| | |
| Naruto | Дата: Вівторок, 06.01.2009, 18:42 | Сообщение # 11 |
Консул
| Quote (Grenadier) я перепрошую - а чим не сподобалась дірочка у 2 см? Треба було туди чопіка з дерева, а в нього шурупчик. Хоча чи варто щось вже казати, дзеркало, мабуть, вже вісить ) бо дзерколо було надто важко і коротшого шурупчика не було, так що єдиний вихід був поглубже просунутися а дзеркало таки вже висить
|
| |
| | |
| Grenadier | Дата: Середа, 07.01.2009, 02:35 | Сообщение # 12 |
Адепт
| ггг ну дзеркало дзеркалу рызниться - я бачив ы таке шо сам за ним ховаюсь, а я хлопчик не маленький )) Пане Дмитре - поконкретніше - купив пластмасові чопіки разом з шурупом (точніше намутив ) Мета - прикрутити карніз. В результаті, коли вкручував шурупа один чопік розкришився на дрібні частини, в іншому на третьому повороті викруткою злетіла різьба, прийшлось вкоротити стару швабру )
Meine Ehre heisst Treue
|
| |
| | |
| 69-sex | Дата: Середа, 07.01.2009, 09:30 | Сообщение # 13 |
Секретар
| значит приобрел фуфло, в городе жн полно строительных магазинов...даже визуально можно атлечить браак от норм чепика;) --------------- Так розкажи людям як це зробити. А то тут не всі обізнані. Demetrius
|
| |
| | |
| einstein | Дата: Неділя, 12.07.2009, 17:23 | Сообщение # 14 |
Інформатор
| якшо не можеш просверлить сіну, то тре рогами вибивать дірку
|
| |
| | |
| Вероника | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 11:21 | Сообщение # 15 |
Завербований
| Вообще-то мы здесь о стине говорили а перешли на отношения, не порядок. Надо тему отношения создавать, вот там можно и поговорить о близких людях...
|
| |
| |
|
| |