Обсуждаем антивирусы - Форум Шепетівка.info
Інформаційна Орбіта Шепетівки
Субота, 19.05.2012, 19:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Vent 
Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Програмне Забезпечення » Обсуждаем антивирусы (Яким антивірусним ПЗ користуються Шепетівчани)
Обсуждаем антивирусы
Serge88Дата: Понеділок, 02.11.2009, 21:07 | Сообщение # 1
Адепт
Статус: Offline
Здравствуйте! Скажите пожалуйста какой антивирус лучше? p.s. Модераторы, перенесите пожалуйста в другой раздел если я немного не там создал тему

lol!

DemetriusДата: Вівторок, 03.11.2009, 16:22 | Сообщение # 2
Admin
Статус: Offline
Активіст форуму.
Власне я надаю перевагу Доступно тільки для користувачівDrWeb, так вже склалось що взаэмодыю з цим додатком довго - нарікання відсутні. Тимбільш - на разі знайшов компактну версію в повному пакеті з автооновленням.

Проте, коли на комп'ютері була встановлена 64-бітна ОС довелось використовувати NOD, так як лише в цьому пакеті знайшлась версія х64.
В принципі теж нарікань особливих не було, можливо це просто через пассивний захист, так як комп'ютер в цьому плані налаштовую з глуздом.... Проте був один інцидент, коли в систему якимось чином пробралось певне Adware, хоча НОД про існування такого і знав.

Ось мої міркування.

З повагою.

P.S. Тему перенесено в адекватний розділ. Дякую за повідомлення і свідомість, Serge88.

Форум Шепетівка.info » ІТ в Шепетівці » Програмне Забезпечення » Обсуждаем антивирусы (Яким антивірусним ПЗ користуються Шепетівчани)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Шепетівський Чат

200
Створити сайт безкоштовно
Copyright ***** © 2012, Шепетівка/Шепетовка